Kövess Facebook-on

Utolsó kommentek

HTML

Holcz Gábor a Királynőben és Mentál Estje

2008.05.23. 15:30 | Damien White | Szólj hozzá!


Gratulálok Gábornak! Mindig öröm nézni, ha valaki végre a TV-ben valami nagyobb volumenű műsorban bűvészkedik és azt lehetőleg jól is teszi.
Egyébként a Királynő show bennem olyan érzést kelletett, mintha a készítők gyorsan elkapkodva le akarták volna zavarni ezt a műsort, és ez meglátszott picit minden előadáson. Magyarul nem volt elég idő rá, hogy kiteljesedjen a varázslat. De ennek elenére örülök, hogy legalább gondoltak arra, hogy egy bűvészt is felléptessenek.

Csak egy tanács Gábor: azt a napszemüveget légyszives cseréld le, mert nagyon nem áll jól neked! :D Ha direkt ilyen, a vicc kedvéért, akkor bocsi! :)


Ezen kívül várom minden Kedves Kommentező véleményét, aki ott volt Gábor május 31.-én tartott mentál estjén! Sajnos én nem tudok véleményt mondani, mivel nem tudtam jelen lenni, de remélem a műsor hozta az elvárásokat! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://damienwhite.blog.hu/api/trackback/id/tr70484107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása